" Kdo nezažil nepochopí "

Memoriál br. Falbera

16.05.2014 09:45

Zdravím členy pátého oddílu a jejich rodiče,

od pátku do soboty naše středisko pořádá celostřediskovou akci v lesní oboře u Lesonic, která pro skauty a skautky začíná v pátek srazem v 17h u klubovny. Přesun je naplánován na kolech po zelené turistické značce přes les (mimo hlavní silnice) za doprovodu vedoucích (Adam Valík a Jana Scherrerová). Kola mějte, prosím, v provozuschopném stavu s funkčními brzdami a nezapomeňte si HELMU! Tašky na kolo nepotřebujete, pouze LÁHEV S PITÍM. Kola budete parkovat na hájovně, nikdo je neukradne. Věci si sbalte do krosny nebo batohu dle libosti - necháte je v klubovně a budou na místo odvezeny autem - NA KOLECH JE NEPOVEZETE.

Cyklisté z Jakubova buď přijedou v pátek normálně do MB nebo mi napište a domluvíme se tak, že auto vyzvedne batohy v Jakubově a vy se přidáte k ostatním na trase v lese nad Jakubovem - MUSÍM O TOM, ALE PŘÍPADNĚ VĚDĚT, pokud někdo takový bude!

Sraz cyklistů na hájovně u Lesonic je v 19h, takže bude dostatek času u klubovny i na cestu na místo - ujede to každý z vás bez problémů! Návrat bude opět na kolech v doprovodu vedoucích po závodě v sobotu po 16h. Batohy opět odveze auto. Návrat bude kolem 17h ke klubovně.

S SEBOU si sbalte karimatky, spacák, oblečení na přespání do stanu (přespání z pátka na sobotu bude ve stanech, které opět přivezeme autem), dále ÚČASTNICKÝ POPLATEK 100Kč, který vybereme na místě srazu u klubovny (poplatek zahrnuje sobotní snídani, svačinu a oběd po závodě), jídlo si vezměte pouze nějaké mobilní na páteční večeři (studenou večeři - nepočítejte s vařením na ohni), dále věci na jednodenní výpravu s přespáním, pití dle potřeby, vhodné oblečení na noční bojovou hru a na sobotní závod.

Po ranním budíčku dostanete snídani a od 9h bude zahájen celostřediskový závod po stopách života br. Falbra. Soutěžit budete ve smíšených pětičlenných družstvech - skauti, skautky, vlčata a světlušky (Dobrokvítci budou zvlášť - nemusíte se bát:-) jeho konec je plánovám včetně oběda a vyhlášení na 16h a poté proběhne přesun zpět do MB.

ALTERNATIVNÍ VARIANTA pro ty z vás, kteří se z nějakého vážného důvodu nemohou zúčastnit páteční noční bojovky nebo je pro ně problém cyklopřesun do Lesonic, ale na závod by rádi přijeli (pokud by někdo takový byl, tak prosím o zprávu meilem a domluvíme se). Pak pro vás by platil přesun jako pro vlčata a světlušky, kteří odjíždí autobusem z MB v sobotu 8.30 od Krpole (hned vedle Billy, odkud vždy odjíždí skautský bus) - vedoucí přesunu autobusem je Pavla Karásková (vedoucí Dobrokvítků) a Honza Vydra. Zpět v 16h opět busem na to samé místo. BERTE ALE NA VĚDOMÍ, ŽE PÁTEČNÍ ČÁST PROGRAMU JE DĚLÁNA KVŮLI VÁM - STARŠÍM SKAUTŮM A SKAUTKÁM, TAK SE SNAŽTE ZÚČASTNIT V CO NEJHOJNĚJŠÍM POČTU - BUDE STÁT ZA TO!

JAKÉKOLIV DOTAZY SMĚŘUJTE NA MĚ - OBRATEM JE ZODPOVÍM.

Tentokrát se již odklad nechystá:-)

S pozdravem Jiří Outulný

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode